Снимка од забава во МНТ
Објавено на

Точниот датум од забавата не го знаеме иако по модата може дасе заклучи дека се 80-ти, сепак, повеќе е дека се работи за период помеѓу доцни 80-ти и рани 90-ти. Во МНТ кога ДиЏеј беше Јанко Илковски. Ете, малку носталгија за едно време, една младост.
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани