Весна плаќа сметки за струја ЕВН
Објавено на

Весна Бејбе во новата кампања за плаќање онлајн сметки на ЕВН - шармантно и забавно. Браво
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани