Исландските навивачи ја пеат култната руска "kалинка" - моќно!
Објавено на

Иако на крај се гледа дека е реклама, сепак, завршува со пораката - РУСИЈА, ТИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА ГОСТОПРИМСТВОТО

 Исландские болельщики перед поездкой в Россию спели Калинку на фоне вулканов. Вот такие они потомки Рюрика
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани