Снег во Јужна Африка
Објавено на

 

Глобално затоплување на дело - СНЕГ ВО АФРИКА!

Иако на другата- јужната - полутопка е зима, сепак снег во Јужна Африка е реткост како македонска демократија. Иако мегафоните на глобалното затоплување урлаат и пиштат дека се е потопло, јас знам дека се ми е поладно, ама кој сум јас, и слонот и жирафите да се буниме. Ние не добиваме кеш да шириме пропаганда дека е студено. Значи, се договоривме, студи и ладно е и снег има оти е глобално затоплување. Ајт!

Инаку сликиве и видеово се ептен тазе, од пред пар дена. 

 

 

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани