СЈО прикажани како Чарлиевите Ангели на прилог на Н1 Србија
Објавено на

 Прилогот е објавен минатата година и е интересно како некогашната еуфорија тогаш е сменето со поинкава перцепција денес. Нејсе, гледајте и уживајте во овој нарачан прилог.
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани