Ламборгини е само за вистинските вљубеници - најреклама за празниците
Објавено на

Рекламата во овој миг на објавување има преку 3,7 милиони прегледи и расте. Зошто? Затоа што е добра, спонтана ... и ... Погледнете...

 

Хинт, убеден сум дека на децата кои ги пишманија им давале ферари, кои ионака се за дунстери :)
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани