Рамбо - политичка мудрост во само една минута
Објавено на

 Рамбо Царе, купи нам цигаре.

 

Царот на царевите проговори и како секогаш како вистински гуру во хаику стил објасни некои работи од световнато живеење - политиката. Сушта суштина во само една минута.

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани