Заради актуелноста, детално објаснување како се менува пол. Гостин др. Мицковски
Објавено на

 Емисија посветена на првата промена на пол извршена во Македонија во Ачибадем Систина. Гостин Д-р Александар Мицковски Специјалист хирург-уролог Урологија Аџибадем Систина во Јади Бурек - 9 јуни 2017

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани