ИНТЕРВЈУ
Објавено на

 Zoomin.Tv е мошне мошне интересне нетвизија, кое прави навистина волшебни интервјуа, интелектуално и вербално. Верувам дека и вие би запливале во овие медиумски води, па дури и јас би сакал да направам трансфер и работам таму ... про боно, но пред се заради инсистирање на балансирано известување.

навистина не знам што е разговорот, но показните вежби укажуваат не накекави елелмнатрни човекови права и потреби за кои секогаш сме подготвни да гинеме

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани