"Пу ПУ - Објективни Лаги 2" - НЛО 2013 - Теориите на заговор се точни - тие се меѓу нас, живеат и одлично се прикриени, не можете да ги препознаете во совршената мимикрија
Објавено на

 Додека светот оди напред, напред, напред да не можеме да догледаме каде кинисал. Во далечната 2013-та со нашиот СЕТИ интергалактички детектора-сонар-спектрален-дегенерилизатор, фативме глимпс од една далечна констелација во интерстеларниот меѓупростор меѓу Темната Материја и Црната Дупка на Канис Бежанис, каде до светлата ѕвезда на Свирипичинус 2 орбитира едно тело кое еволуира од гасовитото кафено џуџе меѓу двете галаксии на Големата Празнина во Комесмета-лета која забрзува во нашиот систем.

Дигиталните податоци од спектралните фотони преку 6 годни ги анализиравме и транскрибиравме и конечно ги компајлиравме во видлива слика и тон. 

Првиот контакт е направен - неу-де-генезис. 

 Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат со слика за Pou Pou - Objektivne Lazi 2

 

Ако се обидете, нагласувам, обидете да го гуглате, ова ќе го добиете

Резултат со слика за pou pou

со што се докажува терзата за глобален заговор дека интер-галактички битија се меѓу нас но дека светските влади го прикириваат нивното постоење. 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани