ИМАД величенствениот волшебник
Објавено на

 

Имад е магионичар и е ептен добар, можеби, најдобар во тоа.

Нам ни е ептен забавен

 

 Image may contain: 1 person, text that says 'thank you for 1,000,000 facebook followers Imad Magician'Image may contain: 1 person, smiling, sitting
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани