Вале Голубица - или Вале Голапка ДА ВИСТИНА
Објавено на

 ГОЛЕМ КАМ БЕК НА ГОЛАПКАТА ВАЛЕ КОЈА ПОВТОРНО ПОЛЕТА ВО ВИСАОЧИНИТЕ НАД МАРКОВИТЕ КУЛИ СО НЕЈЗИНИТЕ ШАМАНИ СО СИНИ КДОЛГИ КОСИ ПОДГОТВУИВАЌИ ВОЛШЕБНИ АПОВИ ЗА ТРАНСЦЕДЕНТАЛНИ ПАТУВАЊА НАЗАД ВО ИДНИНАТА КАЈ МАРКО КОГА БИЛ КАЈ АЦЕТА И МУ РЕКОЛ - ПЕДЕР- СОПРОШТЕЊЕМ НА ХЕЛЕНСКАТА КУЛТУРА!

 Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат со слика за vale gulabica da vistina
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани