БУДЕЊЕ НА ПРОЛЕТТА - Mooger Fooger & GoTra
Објавено на

Не можам а да не споделам лична импресија дека не верував овој амалгам од карактери, стилови и хармонии може да функционира.

Јас сум само ситен ум и уште поситно срем , ГоТра и могеровците прават невозможно.

- На право слушање ја исклучив, ми звучеше - неубаво

- На второ, се гризав за долна усна оти сум утнал до толку.

-После тртетото веќе ми беше омилена.

- Сега вергла постојано ...

Едвај чекам албумот

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани