Жена тепа дете Дежа Ву
Објавено на

Според информациите до кои дојдовме, снимката ја пуштиле сопствениците од Дежа Ву, по која, откако се рашири на социјалните мрежи, дојде и полицијата која ја презеде истата и според неа презеде мерки и ја уапси жената која била негувателка на трите малолетни деца.

Мајката на трите деца се јави да им се заблагодари на сопствениците и изјави дека ќе покртене псотапка против жената која ги чувала.

Можеме само да им благодариме на храброста и доблеста на сопственмикот на Дежа Ву да го објави ова јавно, со што направил добро дело, ги спасил децата од натамошни малтретирања и секако, добар пример за сите кои во иднина мислат вака да постапуваат да се замислат и размислат три пати, па макар билие и свои. 

 

 

izvor sitel 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани