Елиенот кој ја закова цела планета
Објавено на

 

 

3Д модел на скотот кој мајката ни ја расплака, не толку здрствено туку страВствено. Згора и музиката небаре алиен од мрачна димензија. Но фасцинантно во секој поглед
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани