Краток филм - "Tell me we're for real/Кажи ми дали сме за стварно" режија Максим Илковски
Објавено на

"Tell me we're for real"

"Кажи ми дали сме за стварно"

 режија Максим Илковски

 Синопсис: Две девојки прават план да добијат потврда од нивните „полу сигурни“ дечковци, дека се сериозни за нивната врска. Момците меѓутоа, никаде не им се брза.

Улогите ги толкуваа:
Надица Петрова - Кате
Кристина Гиева - Лина
Давид Илиќ - Марин
Филип Миленковски - Тони
 
Ментор: Јани Бојаџи
 
Технички тим: Марио Блажевски Дарко Рајчин
 
Благодарност: DejaVu Capitol Mall, Пивара Скопје
Група Пеперминт - ТИ МИ СЕ СВИЃАШ
 
 

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани