Рекламен спот: естетика и функција SORRY НОВ РЕКЛАМЕН СПОТ НА ВИТАМИНКА
Објавено на

 

SORRY НОВ РЕКЛАМЕН СПОТ НА ВИТАМИНКА

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

 

Рекламен спот: естетика и функција


 

Режисерката на “Сестри”, нашиот филм кандидат за Оскар оваа година - Дина Дума, го режираше видео спотот за бонбониерата “Sorry” на Витаминка. Директор на фотографија е Дејан Димески, во продукција на ПР Агенцијата Навигаторс. Погледнете го спотот ексклузивно!

 

 

 

 

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани