МАЈКА НА ГОДИНАТА
Објавено на

 ДЕФИНИТИВНО НАЈ МАЈКА НА ГОДИНАТА

НЕЗАБОРАВНИ МИГОВИ ЗА ЕДНО ДЕТЕ

трауми доживотни а ние сеирџии, задоволни, како и да е смешно е!

 

....or not 

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани