Лепенка за автопат
Објавено на

 ЛЕПЕНКА ЗА АСФАЛТИРАН ПАТ!?!? ДА, ВИСТИНА Е! Искрено мислевме дека се работи за некаква шега, зафрканција, пранк но испадна дека навистина се користи и дека функционира имаат своја веб страна, нарачувате, доаѓаат лепат и готово. Крпење дупки, пукнатини брзо, едноставно, препрактично, евтино!!

Македонија пат, ало? Има ли некој на линија?

Ова е нивната официјална страна

https://us.adfors.com/road-reinforcement/american-road-patch

А ова нивното официјално јутјуб видео за продуктот

https://www.youtube.com/watch?v=Vr_Dxg1LdxU

 

Tamping down american road patch

standing on top of an american road patch installation

pallet of american road patch
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани